Trolltunga Rain Painting Commission

This painting commission by a young couple inspired from their memories of a challenging hike up to a Norwegian cliff overlook.

The couple provided several photos of reference from their trip, and shared the memories and experiences associated with these images to be incorporated into the final rain painting. Rachel produced a sketch-mockup at small scale, obtained the couple clients’ approval to move forward on the full version. When the final version was ready, the clients were invited to see the final painting in person at the studio while the paint was still actively dripping (in case of any last-second edits could still be made). They approved, and their final painting became theirs once dry enough to transport to hang in their home.

This entry was posted in . Bookmark the permalink.